Undervisere i GOK Randers

Nils Eske Andersen

PSYKOMOTORISK TERAPEUT OG LIVREDDER, PROFESSIONSBACHELOR I PSYKOMOTORIK OG SALSAINSTRUKTØR

Nils underviser varmtvands-holdene om mandagen.

Som psykomotorisk terapeut, anvender jeg min viden om bevægeapparatets funktion i kroppen, til at lave afspændende og styrkende øvelser i vandet. Jeg har fokus på at komme hele kroppen igennem, så der både bliver skabt en større kropsbevidsthed samt en fornemmelse af, at man har fået brugt kroppen på en god måde.

Timen i vandet skal samtidigt føles som et frirum, hvor der skal være plads til sjov og fællesskab og med min baggrund som salsa instruktør ved man aldrig, om der sniger sig nogle dansebevægelser ind i opvarmningen.

Ansat i 2016.

Rina M. Steensgaard

LIVREDDER OG UNDERVISER I DE PSYKOMOTORISKE PRINCIPPER

Rina underviser varmtvands-holdet tirsdag aften.
I min undervisning vil jeg, gennem øvelser og leg, have fokus på at få bevæget hele kroppen igennem. 
Undervisningen kommer til at foregå i både højt og stille tempo - med og uden musik.
Jeg vil skabe rammer for øget kropsbevidsthed og mulighed for at få bevæget sin krop med de forudsætninger man kommer med som deltager.
Ansat 2019.

Hanne Tempeldal

PSYKOMOTORISK TERAPEUT OG LIVREDDER SAMT INTEGRATIV KROPS OG PSYKOTERAPEUT

Hanne underviser varmtvands-holdene på onsdage.

Min tilgang til undervisningen er at give deltageren øget bevidsthed på kroppen. At kroppen ikke bare er det "redskab" der får os fra A til B, men netop er et sandt mirakel - der kan bøje og strække sig - hoppe og danse og skabe forvandling - både fysisk og psykisk.
Der er aldrig to undervisningsgange der er ens. Der er dog altid en grundig opvarmning af muskler og led - fokus på konditionstræning, åndedrættet, balance og fokus på forskellige muskelgrupper. Der kan indgå leg, musik, redskaber og gruppeøvelser i undervisningen.

Ansat i 2015.

Ejer af firmaet Turtlespeed (www.turtlespeed.dk)

Lotte Lund Bentsen

FYSIOTERAPEUT OG OG LIVREDDER

Lotte underviser varmtvands-holdet torsdag aften.

Jeg arbejder til daglig som fysioterapeut i Randers Kommune med genoptræninger indenfor det ortopædkirurgiske område.
Jeg er uddannet på Næstved Fys- og ergoskole i 1995.
Jeg er tidligere elitesvømmer og har også fungeret som svømmetræner og underviser i forskellige svømmeklubber siden jeg var 16 år.
I min undervisning lægger jeg vægt på afveksling i undervisningsmåden. Dvs. at der er plads til både at lege, små konkurrencer og individuelle øvelser. Hvis man som deltager har noget, der skal tages højde for, tager vi en snak om alternativer til de foreslåede øvelser. Vi laver øvelser med fokus på styrketræning, kondition og stabilitet. Vi benytter forskellige redskaber, såvel som vi udnytter vandets egenskaber, som naturlig modstand. Ikke mindst er det vigtigt at det er sjovt at være med.

Ansat i 2012.

Jonna Østergaard Bach

UNDERVISERVIKAR, SKOLERLEDER OG FORMAND I GOK-RANDERS KONTORASSISTENT

Jeg har 10 års erfaring i undervisning i bevægelseslære i varmt vand samt 25 år med egen træning i varmt vand.

Jeg har gennemgået diverse kurser i varmvandstræning.

Har været frivillig i foreningsarbejde i Gigtforeningen siden 1994, samt formand for GOK Randers i snart 10 år, siddet i bestyrelsen i 11 år.

Er vikar på alle holdene.
I min undervisnings-lektion, prøver jeg på at nå kroppen igennem fra top til tå, således at kroppen føles hel efter endt træning samt en følelse af velvære og mere energi. Af og til er der også sjove oplevelser under træningen og ofte spilles der glad musik.


Ansat i 2008.

dof