Undervisere i GOK Randers

Rina M. Steensgaard

LIVREDDER OG UNDERVISER I DE PSYKOMOTORISKE PRINCIPPER

Rina underviser varmtvands-holdet tirsdag aften.
I min undervisning vil jeg, gennem øvelser og leg, have fokus på at få bevæget hele kroppen igennem. 
Undervisningen kommer til at foregå i både højt og stille tempo - med og uden musik.
Jeg vil skabe rammer for øget kropsbevidsthed og mulighed for at få bevæget sin krop med de forudsætninger man kommer med som deltager.
Ansat 2019.

Hanne Tempeldal

PSYKOMOTORISK TERAPEUT OG LIVREDDER SAMT INTEGRATIV KROPS OG PSYKOTERAPEUT

Hanne underviser varmtvands-holdene på onsdage.

Min tilgang til undervisningen er at give deltageren øget bevidsthed på kroppen. At kroppen ikke bare er det "redskab" der får os fra A til B, men netop er et sandt mirakel - der kan bøje og strække sig - hoppe og danse og skabe forvandling - både fysisk og psykisk.
Der er aldrig to undervisningsgange der er ens. Der er dog altid en grundig opvarmning af muskler og led - fokus på konditionstræning, åndedrættet, balance og fokus på forskellige muskelgrupper. Der kan indgå leg, musik, redskaber og gruppeøvelser i undervisningen.

Ansat i 2015.

Ejer af firmaet Turtlespeed (www.turtlespeed.dk)

Karina Villumsen

SVØMMEINSTRUKTØR OG LIVREDDER

Karina underviser varmtvands-holdene mandag og torsdag .

Mit navn er Karina Villumsen, jeg er 37 år og bor i Randers. I 2017 arbejdede jeg på Playitas på Fuerteventura, som er et af Europas største sports resorts. Både som svømmeskolelærer, børneaktivitetsguide, serviceguide og instruktør. Derudover er jeg Farmakonom, Kogebogsforfatter og Helsevejleder. Jeg glæder mig over at kunne få lov til at bruge min viden og erfaring til at undervise i både højt og lavt tempo i vandet for GOK Randers.

Ansat d.04.01.2021

Vita Mikkelsen

UNDERVISERVIKAR,LIVREDDER OG SVØMMEINSTRUKTØR

Aqua/ bevægelseslære i 34 gr. Varmt vand

Jeg er uddannet svømmeinstruktør og har taget rigtigt mange inspirationskurser om bevægelseslære i varmt vand, for at nævne nogle af dem bl.a. fitness, yoga, anatomi og skader og har undervist i ca. 20 år og har dermed også livredder prøve og førstehjælpskursus. Mærk og føl hvor dejligt, roligt, let, og varm din krop befinder sig efter en tur i vandet med forebyggende øvelser og bevægelse, som samtidig styrker, masserer og varmer de store og små muskelgrupper op, det er rent velvære! Øvelserne er ikke sværere eller hårdere end man selv gør dem til, føl bare dit eget tempo, alle kan deltage, legende let og befriende, der er forskellige øvelser fra lektion til lektion. Lattermusklerne, den intense koncentration kommer også i gang, når vi enkeltvis, parvis og i grupper ” hopper” rundt til god musik efter ugens stress og jag Nyd din bevægelseslære i det varme vand, glæd dig.

Ansat den 21-04-2016

Jonna Østergaard Bach

UNDERVISERVIKAR, SKOLERLEDER OG FORMAND I GOK-RANDERS KONTORASSISTENT

Jeg har 10 års erfaring i undervisning i bevægelseslære i varmt vand samt 25 år med egen træning i varmt vand.

Jeg har gennemgået diverse kurser i varmvandstræning.

Har været frivillig i foreningsarbejde i Gigtforeningen siden 1994, samt formand for GOK Randers i snart 10 år, siddet i bestyrelsen i 11 år.

Er vikar på alle holdene.
I min undervisnings-lektion, prøver jeg på at nå kroppen igennem fra top til tå, således at kroppen føles hel efter endt træning samt en følelse af velvære og mere energi. Af og til er der også sjove oplevelser under træningen og ofte spilles der glad musik.


Ansat i 2008.

dof