Nytårsbrev

 

Kære deltagere i GOK Randers     

Først en stor TAK for jeres deltagelse på alle vores hold, det glæder os i bestyrelsen, så er vores arbejde ikke helt spildt.

I denne efterårssæson har vi været oppe på over 150 deltagere, hvad vi aldrig har prøvet i vores tid hos WWR, så det er bare rigtig godt, på trods af Corona pandemien.

Bestyrelsen vil ønsker jer alle en rigtig god og glædelig Jul, samt et godt og lykkebringende Nytår, med Tak for godt samvær i 2022.

 Der står stadig sprit fremme hvis man ønsker at bruge det, vi skal jo passe på hinanden mere end nogensinde.

De der fortsætter næste sæson, beholder armbåndet.
Stopper du i GOK Randers, skal armbåndet for adgang til Water & Wellness Randers (WWR) afleveres til Skoleleder Jonna Bach i en kuvert med dit eget navn og holdnummer påført. 
Kuverten kan afleveres personligt eller i GOKs postkasse på Marienborgvej 9, 8930 Randers.  
Der vil blive opkrævet 100 kr. for armbånd der ikke bliver afleveret.
 
Tilmelding til vores varmtvandshold forårssæson 2023:

Vores hjemmeside  www.gok-randers.dk  er åben for tilmelding i uge 49, mandag den 5. december kl.  8.00

Der er rift om pladserne, så det er efter først til mølle-princippet. Så hold øje med hjemmesiden.

Vær også OBS på overgang mellem Nem ID og Mit ID og de nye EU- sikkerhedsregler,  en vejledning heri  medfølger dette nyhedsbrev, når du skal tilmelde dig på vores hjemmeside.

Få det nu gjort en gang for alle, så du ikke har alle de problemer ved tilmeldingen


OBS! Har du tilmeldt dig et hold uden at betale, har du ikke sikret dig pladsen på holdet.

HUSK!  Hvis du ønsker at deltage på et ekstra hold og få din rabat på 300 kr. så kontakt Skolelederen før opstart på Tlf. 2680 1025.


Sauna
Der er mulighed for at benytte saunaerne i stueetagen ved 50 meter bassinet, ved at tilkøbe et armbånd til 10 kr. pr. gang. Armbåndet skal tjekkes ind ved indgangen til WWR og igen ved saunaerne. GOK’s armbånd er bevis for at man er medlem, men anvendes ikke ved tjek ind og ud. 
Man må naturligvis IKKE benytte 50 meter bassinet eller vandlandet på sauna-armbåndet,.
Smykker, afvaskning.
For at undgå for meget klor i bassinerne, har WWR strammet op på kravene. De appellerer til grundig afvaskning inden og ingen smykker i bassinet. Jo bedre hygiejne, jo mindre klor! 

 
Medlemskab af GOK Randers:
Bliv medlem eller forny medlemskab i januar 2023. Det koster 75 kr. for 1 år. Man kan få udleveret en info seddel herom ved underviseren, når den tid kommer, for hvorledes man gør og hvornår der kan gentegnes og nytegnes som GOK medlem. Ellers kan du altid tegne medlemskab via GOK’s hjemmeside https://www.gok-randers.dk/om-gok-randers/gok-medlemmer/  hvor vore konto nr. er oplyst, men du får det også her. Husk! at påføre navn og hold nr. ved betalingen.

 reg.nr. 9388 konto nr. 3530185582  må kun bruges til kontingent.

Vi starter op igen i uge 01, d. 4. – 5.  januar 2023 og uge 02, d. 9. – 10. januar 2023
På gensyn i forårssæsonen 2023.
 
De bedste julehilsner
Jonna Ø. Bach

Skoleleder
GOK Randers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kære deltagere i GOK Randers

Håber I alle er kommet godt igennem Julen og er på vej ind i det nye år, og ingen har fået Corona af en eller anden art, jeg håbede ellers Corona én ville rejse bort når vi går ind i 2022, men nej slet ikke, er blevet meget være.

Vi er igen blevet Corona nedlukket til mandag den 17. januar 2022.

Følg med i Pressemeddelelserne, el.  på Facebook og på vores hjemmeside www.gok-randers.dk vi følger myndighedernes restriktioner.